Glæd dig til grusomme oplevelser i efterårsferien

Normalvis er Tivoli Friheden fyldt med glæde, hygge og smilende ansigter. Men hvert år i efterårsferien ændrer vores eventyrlige park sig betydeligt. Pludselig er det nemlig kun vores mest modige gæster, som tør besøge os. Under Halloween spredes der vaskeægte uhygge, gys og gru sig overalt i Tivoli Friheden. Her pibler det frem med behårede edderkopper, grufulde monstre, talende skeletter, hvinende spøgelser og alverdens mystiske væsner og genfærd. Spørgsmålet er, er du en af de modige gæster, som tør at besøge Tivoli Friheden under Halloween i efterårsferien?

Få uhyggelige, hyggelige oplevelser i efterårsferien

Skal I holde efterårsferie i Århus? Så brug ferien til at skabe mindeværdige øjeblikke med hele familien i Tivoli Friheden. Her finder du de bedste faciliteter til en sjov dag. Gå på opdagelse i hele parken og oplev sjove forlystelser, som kilder i maven og får adrenalinen til at stige til max. Der er forlystelser for både små og store, så ingen i familien kommer til at kede sig.

I efterårsferien får I ikke bare sus i maven - måske får I også kuldegysninger over hele kroppen. Det er nemlig i efterårsferien, at vi byder til Halloween, og pynter hele Friheden med grufulde Halloween-udsmykninger og sender statister i parken, som er udklædt som uhyggelige monstre, genfærd og spøgelser.

Fejr Halloween i Friheden

Hvert år i efteråret kommer Halloween - den mest uhyggelige tradition og højtid på året. Traditionen er de seneste år blevet mere og mere populær. Og ved Halloween er det ikke unormalt at se udhulede græskar-ansigter på byens dørtrin og små balladebørn i uhyggelige kostumer, der går dør fra dør, og er ude efter slik. Vi lover, at I kommer i rigtigt Halloween-stemning, når I besøger Tivoli Friheden, og alt fra edderkopper, monstre, spøgelser og andre skræmmende grusomheder invaderer den ellers hyggelige park.

Skræmmende gode smagsoplevelser og lidt til den søde hugtand

Hvis I besøger Tivoli Friheden under Halloween, er det eneste, I ikke skal være bange for, at I ikke kan få stillet jeres sult og tørst. I parken findes masser af madboder, restauranter og caféer med et stort udvalg af forskellig mad og søde forfriskninger.