FRIHEDEN ER FOR ALLE

Tivoli Friheden er Aarhus' forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov.

Tivoli Friheden tilbyder i løbet af en sæson alt fra musikkoncerter med stærke nationale og internationale kunstnere til spændende events for hele familien. Parken har også sin helt egen kultursal i Hermans, der byder på alt fra intimkoncerter, teaterforestillinger til foredrag til et bredt publikum.

Med vores mange udbud af muligheder og underholdning er Tivoli Friheden det ideelle valg for alt lige fra familieture til virksomhedsarrangementer. Her er oplevelser for alle aldre!

Vi ses i Friheden!

 

 

INFORMATION
Henvendelse i Informationen & Souvenirbutikken ved Hovedindgangen.

 

TRÆKVOGNE
Trækvogne kan lejes for kr. 45,-
Ved leje betales depositum, som tilbageleveres ved aflevering af trækvogn. Gæsten vælger selv om de vil aflevere 200 kr. eller ID som sikkerhed.


GARDEROBEBOKSE
Garderobebokse koster kr. 30,-. Du finder vores garderobebokse i Hovedindgangens bygninger. (OBS! Vores opbevaringsbokse er pt. ude af drift. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt). 


AMMESTUE

I Hovedindgangens bygninger findes også en ammestue med sofa, microovn og fred og ro, hvor du kan sidde ugeneret.


FORÆLDRETURBÅND
Pris 140,- 
Kan kun købes til børn 0-140 cm. Barnet får et ekstra turbånd på armen, og kan derefter tage en forælder (18+) med på skift i forlystelserne.

Forældreturbåndet er et tillæg til alm. Turbånd.

TURBÅND I FORLYSTELSER

Det tillades kun at prøve forlystelserne med et tilstrammet turbånd på håndleddet. Hvis en gæst af den ene eller anden årsag ikke har mulighed for at have turbåndet siddende på håndleddet er det muligt at få udleveret en turbåndsbillet. Denne kan afhentes i informationen.

 

VENNEDAGE
Har du sæsonkort til Tivoli Friheden kan du tage en ven med på alle åbne onsdage i sæsonen og udvalgte dage. Hold dig løbende orienteret via kalenderen. 


MOBILOPLADERE

Ønsker du strøm på din smartphone, så kan du fire steder rundt i parken afhente en powerbank mod betaling. Det fungerer således, at du henter Get Lit app'en og scanner QR-koden, hvilket udløser en powerbank. 

Du finder opladerne i Informationen, Souvenier-butikken, Spiseriet og i Stay Or Takeaway. 

PARKERING
Da vi kun har begrænsede parkeringspladser lige uden for parken på Skovbrynet henviser vi til at benytte parkeringspladserne ved stadion på ”Havreballe Skovvej”.  Der findes adskillige gratis parkeringsmuligheder omkring Tivoli Friheden.

Vi henviser derfor til parkeringspladsen ved Ceres-park, som er i gå-afstand til Tivoli Friheden, og som typisk har god plads til parkering og er gratis. Der er tilmed mulighed for at parkere ved Tangkrogen og lejlighedsvis på Kongevejen.

Vi beder derfor venligst vores gæster undlade ulovlig parkering på villavejene.

GENEREL INFORMATION
Billetten er gyldig på selve dagen for besøget. Eventuelle uindløste billetter refunderes ikke.

JOB I TIVOLI FRIHEDEN
Vil du være med til at skabe engagerende oplevelser i Tivoli Friheden? Se vores ledige stillinger her

REGLER FOR SÆSONKORT

Entré & forlystelser
Sæsonkortindehavere skal som alle andre benytte hovedindgangen med personlig betjening, hvor Tivoli Frihedens personale aflæser kortet. Kortholder kan købe Turbånd til sig selv til reduceret pris.

Det personlige kort
Vi gør opmærksom på, at Sæsonkortet er STRENGT PERSONLIGT. Ved udlån, overdragelse eller anden snyd, vil kortet blive inddraget og spærret.
Sæsonkort skal fremvises på forlangende.

Ved tabt eller mistet kort udstedes et erstatningskort mod et gebyr på kr. 80,-. Tivoli Friheden kan ikke drages til ansvar for mistede kort. Ved glemt sæsonkort pålægges et gebyr på 20,-. Vi opfordrer i denne forbindelse til, at man finder sæsonkortet frem på mobilen og derigennem undgår gebyret. 

Gyldighed
Sæsonkortet er gyldigt på annoncerede åbningsdage, men ikke på eventuelle specialdage og ved lukkede arrangementer.
I sjældne tilfælde hvor parkens maksimale besøgstal er nået, forbeholdes retten til - uden refusion - at afvise gæster med Sæsonkort. Publikum anbefales at ankomme i god tid inden koncerter o.lign arrangementer.

Firma- og grupperabat
Tivoli Friheden tilbyder grupperabat til grupper på over 20 personer, ligesom der til skoler og institutioner ydes rabat.  
Der kan desuden oprettes firmaaftaler, så du har mulighed for at give dine medarbejdere en underholdende oplevelse. 
Kontakt vores salgschef Per på tlf.: 22 65 87 30 eller via email: per@friheden.dk

PARKREGLER

Det er vores højeste ønske, at en tivolidag skal være en glad dag med masser af gode oplevelser for hele familien. For at sikre det, har vi nogle regelsæt, der gælder for alle gæster i parken.

Reglerne indeholder bl.a. en række bestemmelser omkring sikkerhed og orden. Generelt skal alle henvisninger fra personalet følges - det gælder henvisninger, som er givet af hensyn til din sikkerhed, og det gælder henvisninger, der skal sikre, at ALLE får en god dag i parken.

Særlige regelsæt gældende for Sæsonkort og All Inclusive kan findes under kategoriernes egne sektioner.

Herunder finder du en kort oversigt over de vigtigste regler i Tivoli Friheden.

Sikkerhedspolitik

I sikkerhedspolitikken kan du læse om, hvordan vi dels forebygger uheld dels, hvordan beredskabet er tilrettelagt, hvis ulykken rammer.

Antal besøgende
Tivoli Frihedens have kan rumme et vist antal besøgende. Vores gæster kommer ind efter "først til mølle"-princippet, så på dage, hvor havens kapacitet er fuldt udnyttet, forbeholder vi os ret til at lukke for yderligere entré.

Gæster med truende eller anstødelig adfærd – hvad enten de optræder i grupper eller som enkeltpersoner - eller gæster som i øvrigt skaber utryghed blandt parkens øvrige gæster, er ikke velkomne og bortvises.

Førstehjælp
For at sikre en bred dækning af førstehjælpere, har samtlige af parkens faste helårs-medarbejdere og de sæsonansatte områdeledere gennemført et 6-timers førstehjælpskursus arrangeret enten af Falck eller AMU.

Sikkerhedsplan
Tivoli Friheden har i samarbejde med myndighederne (politi, brandvæsen, redningskorps) udarbejdet en sikkerhedsplan, der generelt beskriver sikkerhedsarbejdet, kommunikationssystemet og ansvarsfordelingen i parken.

De Kørende Forlystelser (DKF)
Alle parkens kørende forlystelser godkendes hvert år inden sæsonstarten af Force Technology på vegne af Politiet, som har tilsynspligten med Tivoli Friheden.

Yderligere bliver alle nye større forlystelser også godkendt af det tyske selskab TÜV, der er anerkendt som verdens førende selskab inden for sikkerhedsgodkendelser af forlystelser.

Ulykker
Ved større ulykker er det Tivoli Frihedens politik at tilbyde psykologisk krisehjælp til pårørende til tilskadekomne, vidner til ulykken, involverede medarbejdere samt andre, som vurderes at have behov for hjælp.

Tivoli Friheden har tegnet de lovpligtige ansvarsforsikringer, der sikrer tilskadekomne adgang til erstatning efter gældende regler.

Fødevaresikkerhed
Alle butikker og restauranter drives under et regelsæt omkring hygiejne og sikkerhed, der er fastsat af Fødevarestyrelsen.

Ordensregler

Ordensregler er gældende for samtlige besøgende i parken. Disse skal sikre at ALLE kan få en god oplevelse - store som små.

Aldersgrænse
Børn under 13 år må kun opholde sig i parken ifølge med voksne. 

Turbånd
Turbånd er personligt, og udlån, overdragelse eller anden snyd medfører bortvisning.

Rygning
Det er ikke tilladt at medbringe vandpibe i parken eller ryge vandpibe i parken.

Tobak, mad og drikkevarer må ikke nydes i forlystelserne og i indgangskøerne til disse. 

Medbring mad
Der må gerne medbringes mad-og drikkevarer i Tivoli Friheden på almindelige Tivoli-dage.* (Gæster må medbringe op til 2 genstande (øl/vin) pr. person over 18 år.)
Alkohol må ikke bæres synligt og skal nydes siddende til medbragt mad i "picnic"-områderne ved Svanesøen. Stærk alkohol må ikke medbringes.

Tivoli Friheden forbeholder sig ret til at afvise berusede gæster eller gæster under anden påvirkning.

Fed Fredag/koncerter/specialarrangementer
*På dage med Fed Fredags-koncerter, Sankt Hans Aften, Champions League og andre koncertdage må egne drikkevarer ikke medbringes. (Både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer)

Krus med pant (10,-) kan ombyttes til kontanter (dog kun et krus pr. gæst)

Hund
Det er tilladt at tage sin hund med i Tivoli Friheden, hvis man følger disse regler: Hunden skal være i snor under hele opholdet, den må ikke være til gene for andre i parken og der skal samles op efter den. Der skal være en person over 18 år ved hunden hele tiden, mens den er i parken.

Paraplyer må gerne medbringes, men på koncertdage opfordres der til at man tager hensyn til hinanden ved sceneområdet. Følg altid vagternes anvisninger.

Rulleskøjter, skateboard, løbehjul og cykler er ikke tilladt i parken.

GLEMTE SAGER I FRIHEDEN

Skulle du være så uheldig at glemme noget i Friheden, så kan det afhentes i Informationen i 7 dage, hvorefter det sendes til hittegods. 

Handicappolitik

I Tivoli Friheden tager vi også hensyn til gæster med særlige behov og derfor har vi indført en politik for gæster med handicap.

Entré
En handicappet betaler entré på lige fod med Tivoli Frihedens øvrige gæster, men kan til gengæld medbringe en hjælper/ledsager gratis mod forevisning af et gyldigt ledsagerkort.

Turbånd
En handicappet køber ligeledes Turbånd på lige fod med de øvrige gæster, men må gratis medtage én hjælper ved fremvisning af et ledsagerarmbånd.

Ledsagerarmbåndet påsættes den der skal ledsages og ledsageren.
Dette armbånd giver fordele i nogle forlystelser, bl.a. ekstra ture eller at komme foran i køen.
Det varierer dog fra forlystelse til forlystelse, hvilke fordele der er, hvilket de kan orientere dig om i de enkelte forlystelser.

Ledsagerarmbånd udleveres ved henvendelse i Informationen, og udstedes kun til ledsagere over 18 år. (Gældende for både entré og ledsagerarmbånd)

OBS! Ledsagerarmbånd er kun til at ledsage den handicappede og har ikke samme vilkår som et almindeligt Turbånd!


I Tivoli Friheden gælder et ledsagerarmbånd for personen med det skjulte handicap og op til 3 ledsagere i udvalgte forlystelser, så familien kan prøve forlystelserne sammen. 
(Det er dog kun én ledsager, der får gratis entré og turbånd ved fremvisning af ledsagerkort (jf. handicappolitikken øverst på siden) – de resterende ledsagere (op til 2 personer) betaler alm. pris, men kan prøve forlystelserne sammen med personen, der har et skjult handicap).


Mærkeordning for Tilgængelighed
Mærkeordningen for Tilgængelighed har besøgt Tivoli Friheden. Læs mere på www.godadgang.dk

VIS HENSYN-ORDNING

Har du et skjult handicap som eksempelvis angst, autisme eller ADHD, så tilbyder vi i Tivoli Friheden et “Vis hensyn-kort”. 

Hvis du er berettiget til et Vis hensyn-kort, henvender du og din ansvarlige hjælper jer i vores Information ved indgangen i Friheden. 

Her udfylder I en formular og får udleveret et Vis hensyn-kort.