Restaurant

Restaurant Terrassen

Restaurant Terrassen tradition og fornyelse i historiske rammer.

Café

Skovpavillonen

Skovpavillonen skaber de perfekte rammer

Restaurant

Restaurant Friheden

Smukt beliggende ved Svanesøen finder du Restaurant Friheden

Buffet

Pizza-karussellen

Er du i humør til italiensk? Så nyd en pizza-buffet

Buffet

Spiseriet

Bag Cobraen finder du Spiseriet. Nyd en buffet i hyggelige omgivelser.

Café

Café Au Lait

Beliggende i forlængelse af Casino Spillehal finder du Café Au Lait, hvor du har mulighed for at nyde lækre traditionelle café-retter

Café

Café Sving

Har du lyst til at nyde en lækker juice eller sandwich, så er Café Sving stedet for dig.

Hurtigt & Nemt

Den Runde Kiosk

Sid midt i haven og oplev stemningen rundt om Den Runde Kiosk. Nyd fx en lækker coffee-to-go af friskmalede bønner eller sæt tænderne i en saftig burger lige fra grillen - mulighederne er mange i Den Runde Kiosk.

Hurtigt & Nemt

Den Grillede Kylling

Nyd en lækker saftig majskylling serveret i en salat, sandwich eller med ovnbagte kartofler. Den grillede Kylling står placeret midt i de flotte omgivelser i Risings Have og er et nyt tiltag fra Restaurant Terrassen fra år 2011.

Hurtigt & Nemt

Stay or Take Away

Stay Or Take Away serverer maden ligesom gæsten har lyst til! Nyd maden i restauranten eller tag maden med dig og nyd den i parken.

Is & slik

Ben & Jerrys

Så er de skønne is fra Ben & Jerry's endelig kommet til Friheden - til en perfekt tivoli-tur med sjov og forlystelser hører der is til. Oplev de lækre unikke varianter - udvalgte produkter er endda Fairtrade mærkede.

Is & slik

Dragens Slikhus

Dragen har en guldgrube af søde sager - så er du lækkersulten eller tørstig? Tryk næsen mod ruden og udvælg de lækre søde sager, som Dragens Slikhus er fyldt med. Her finder du masser af slik, is, sodavand, te og lækker coffee-to-go af friskmalede bønner.

Is & slik

Mr. Big Candy

Mr. Big's lækre burger viste sig hurtigt at være en succes, og da Mr. Big selv er til søde sager, åbnede han hurtigt "Candy & Ice"-butikker verden over! Bland selv slik, isvafler, popcorn og candyfloss! Her er rig mulighed for at finde stort set alt i søde sager - det har Mr. Big sørget for.

Hurtigt & Nemt

Pizza by WH

Nyhed til Fed Fredag. Lad tænderne løbe i vand og nyd en lækker gourmetpizza fra selveste Wassim